TAXI VERKOPEN

Taxi verkopen

Als ondernemer in de taxibranche wil je regelmatig een taxi verkopen. Dit doe je het liefst zo snel mogelijk om snel te kunnen schakelen bij het wisselen van de taxi’s. Daarnaast moet het ook nog in je planning passen, want we weten allemaal hoe druk het kan zijn.

Je taxi verkopen via Taxitaxatie.nl staat gelijk aan een correcte afhandeling, geen stress en een goed prijs voor je taxi of zelfs taxi’s wanneer je meerdere taxi’s wil verkopen.

Het enige wat je hoeft te doen om een gegarandeerd bod te ontvangen op taxi is door het kenteken in te vullen op deze website en wat aanvullende vragen beantwoorden. Zodra je aanmelding compleet is, kunnen we aan de slag met de verkoop van je taxi.

Het aanmelden van je taxi is gratis en ook bij een eventuele verkoop hoef je ons niets af te dragen. Wij hebben een groot netwerk van taxi inkopers en zij betalen ons om van onze service gebruik te mogen maken. Er zijn voor jou als taxi eigenaar of wagenparkbeheerder dus geen risico’s. We halen een prijs voor je op en je beslist uiteindelijk zelf of wij de partij zijn waar je zaken mee wil doen.

Wanneer je je taxi of complete wagenpark via ons verkoopt, hoef je je geen zorgen te maken over de afhandeling. Verkopen wij bijvoorbeeld aan een exporteur, dan zorgen wij dat de auto’s op een correcte manier afgemeld worden bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) inclusief exportverklaring.

Staat je taxi al op een andere site te koop? Geen probleem. Wij zijn er van overtuigd dat we een betere deal voor je kunnen regelen. Het is dus zeker de moeite waard om ons bod af te wachten.

Naast de verkoop van taxi’s kun je bij ons ook terecht voor de verkoop van personenauto’s. Je auto verkopen gaat via AutoVendi.nl. Neem contact met ons op indien je hier vragen over hebt.