AUTO VERKOPEN

Auto verkopen

Een particuliere auto verkopen? Dat is ook mogelijk. Deze kan je gratis aanmelden via deze website of via www.autovendi.nl.

AutoVendi is gespecialiseerd in de verkoop van alle personen en bedrijfswagens. Je auto verkopen kan gratis en je hoeft er niet veel voor te doen.

Net als hier op taxi taxatie kun je je auto gratis aanmelden voor een taxatie. Zodra je auto is aangemeld, neemt een taxatie expert contact met je op om te kijken wat de eventuele gebreken zijn en welke opties je auto meer waarde geven. Op die manier weet je zeker dat je je auto tegen de juiste prijs verkoopt.

Zodra de auto is getaxeerd wordt er naar een koper gezocht voor je auto. Binnen het vaste netwerk van betrouwbare inkopers wordt je auto aangeboden en vanuit het hele land komen er biedingen binnen op je auto.

Over het algemeen ontvang je binnen een dag een bod op je auto. Je krijgt de mogelijkheid om hier 5 dagen over na te denken alvorens je je auto verkoopt tegen het hoogste gegarandeerde bod. Je bent overigens niet verplicht om akkoord te gaan met het hoogste bod. Vind je het bedrag te laag? Dan wordt de auto gewoon weer opnieuw aangeboden om te kijken of er meer uit te halen valt.

Vergeet de openbare marktplaatsen en verkoop je auto veilig via de verkoopservice van AutoVendi.nl of TaxiTaxatie.nl. Bespaar jezelf een hoop moeite en in sommige gevallen zelfs hoofdpijn.

Je auto verkopen via AutoVendi brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo is er een wereldwijd netwerk van kopers die ook mogelijk geïnteresseerd zijn. Via het netwerk kun je je auto aan de export verkopen.

Een schade auto verkopen is mogelijk via AutoVendi.nl en deze zal altijd kosteloos worden opgehaald op het door jou opgegeven adres.

Een bestelbus of bestelwagen verkopen is mogelijk en zelfs vrachtwagens, campers, caravans, motoren kunt je aanmelden voor de verkoop.